Coach Van Zuijlen wil Activia achterlaten in de eerste divisie

SINT-ANTHONIS - Marcel van Zuijlen vertrekt na dit seizoen bij Activia. De 47-jarige trainer van de volleybalsters uit Sint-Anthonis houdt het daarmee na twee jaar voor gezien.

Volledig scherm
Marcel van Zuijlen legt uit tijdens een time-out van Activia. © Ed van Alem

Het is volgens Van Zuijlen tijd voor een nieuwe impuls bij de tweededivisionist, die op dit moment tweede staat in de competitie. ,,Ik had het zelf, in de tijd dat ik nog volleybalde, na twee jaar ook altijd wel gehad met de trainer”, zegt de coach uit Renkum. ,,Het besluit om na dit seizoen te stoppen, is in goed overleg genomen. Want ik heb het hier ongelooflijk naar mijn zin. Het bestuur, de sfeer en het team zijn top bij Activia.”

Voordat Van Zuijlen afscheid neemt van de formatie uit Sint-Anthonis, staat hem nog een cruciale periode te wachten; promotiewedstrijden lonken voor Activia. ,,Ik ga ervan uit dat Activia volgend seizoen in de eerste divisie uitkomt. Deze ploeg verdient het om te promoveren.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport