Volledig scherm
PREMIUM
Rachel Feron (rechts) van FAST. © Theo Peeters

De lach is er altijd bij Oer-Gennepse FAST-volleybalster Rachel Feron

SINT ANTHONIS - Ze speelde nooit ergens anders. Ook in het nieuwe seizoen in de eredivisie is FAST-volleybalsters Rachel Feron erbij. ,,Ik vind het mooi om in mijn eigen omgeving beter te worden.”

Quote

Weet je, ik ben gewoon blij. Haha, klonk ik nu precies als Churandy Martina

Rachel Feron, Volleybalster van Fast

De altijd vrolijke atleet Churandy Martina is de favoriete sporter van Rachel Feron. Of althans, dat geeft de volleybalster van FAST aan in haar korte biografie op de website van de regionale eredivisionist. ,,Ik vind meer sporters inspirerend”, ligt ze haar keuze toe. ,,Tennisser Rafaël Nadal, bijvoorbeeld. Maar ik moest er een kiezen. Ik vind het plezier dat Martina uitstraalt altijd zo mooi.”

Plezier. Het is belangrijk voor de 27-jarige spelverdeler uit Gennep. Dat tijdens het interview meerdere bekenden langslopen en die allemaal meedelen ‘toch echt niet alles te geloven wat Rachel allemaal vertelt’, zegt veel over de manier waarop Feron in het leven staat. Ze kan fel zijn in het veld, ook boos (zijn en kijken) bij een slecht resultaat. Maar ze houdt vooral van lol maken, de lach is altijd dichtbij.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport