Volledig scherm
Beeld van een eerder duel tussen Flamingo's en Volt. © Theo Peeters

Emotioneel afscheid voor trainer Van de Ven bij Flamingo’s

DEN DUNGEN - De volleyballers van Flamingo’s hebben de laatste competitiewedstrijd van de tweede divisie D gewonnen. De ploeg uit Gennep was in Den Dungen te sterk voor nummer twee HLB: 2-3 (25-20; 18-25; 20-25; 25-19; 6-15). Flamingo’s sluit het seizoen af op de vijfde plek.

,,We hebben bakken met ‘shit’ over ons heen gehad dit seizoen: veel blessures en de vraag of het eerste mannenteam wel bleef bestaan. Vorige week wonnen we van de toen nummer drie, Volley Zuid. De laatste twee wedstrijden zijn een goed antwoord op al het gedoe’’, zegt trainer Peter Van de Ven. ,,Dit was mijn laatste wedstrijd. Ik ben even emotioneel geweest. Bij deze wedstrijd kon ik niets anders doen dan genieten. Ik ben hartstikke trots op mijn jongens.’’

Volt sloot het seizoen af met een nederlaag tegen AETOS: 3-1 (19-25; 12-25; 25-21; 14-25). De mannen van de fusieclub uit Beers en Cuijk waren als nummer zes van de competitie al zeker van handhaving in de tweede divisie D. Voor de ploeg uit Arnhem, die in de gevarenzone stond, leverde de winst directe handhaving op.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport