Volledig scherm
Archiefbeeld. © Theo Peeters

FAST dicht bij stunt tegen titelfavoriet Sliedrecht Sport

SLIEDRECHT - FAST heeft het seizoen waardig afgesloten. De volleybalsters uit Gennep en Sint Anthonis waren zaterdagavond dicht bij een stunt tegen titelfavoriet Sliedrecht Sport, ze gingen in Zuid-Holland in vijf sets ten onder: 3-2 (23-25, 25-22, 22-25, 25-15, 15-10).

Omdat de thuisploeg door de eerste plek in de kampioenspoule al zeker was van het spelen van de finale om het landskampioenschap en FAST niet meer kan degraderen stond er in de wedstrijd niets meer op het spel. De ploeg van trainer Harmen Bijsterbosch liet echter zien het degelijke seizoen niet als een nachtkaars uit te willen laten gaan.

Sterk begin

FAST pakte de eerste set en nam na verlies in het tweede bedrijf in de derde set opnieuw knap het initiatief. Door die set te winnen verzekerde het combinatieam zich van een punt. Daar bleef het echter bij, want daarna stelde het sterke Sliedrecht orde op zaken.

Door het verdiende punt kan FAST de vijfde plek in de kampioenspoule niet meer ontgaan. Daarmee steeg de ploeg ten opzichte van de reguliere competitie één plek. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport