Volledig scherm
Rachel Ferron van FAST tijdens een oefenwedstrijd eerder dit seizoen. © Theo Peeters

FAST in openingsduel in vijf sets ten onder

OOTMARSUM - De volleybalsters van FAST zijn een nieuw seizoen in de eredivisie begonnen met een nederlaag. De ploeg uit Gennep en Sint Anthonis ging in Ootmarsum met 3-2 ten onder tegen Set-Up’65: 25-16, 22-25, 25-19, 18-25, 15-12.

FAST speelde in Twente een wisselvallige wedstrijd. De ploeg begon matig, herstelde zich in de tweede set maar zakte in het derde bedrijf weer ver terug. 

Met een ploeg die voor en groot deel anders was dan de basisopstelling vocht de Limburgs/Brabantse combinatie zich terug in de wedstrijd. Een vroege achterstand in de vijfde set kwam het team van coach Harmen Bijsterbosch niet meer te boven.

FAST had gedurende de wedstrijd vooral moeite met de pass en de aanvalskracht van de onbevangen spelende thuisploeg. Het team scoorde daarnaast moeizaam op de buitenkant, het scorend vermogen moest vooral van de vaak lastig aanspeelbare middenaanvallers komen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport