Volledig scherm
Steffie Janshen controleert eerder dit seizoen tegen TalentTeam Papendal, terwijl Shanon Gerhardt (14) en Veerle van den Heuvel toekijken. © Theo Peeters

FAST maakt het koploper Sliedrecht Sport slechts bij vlagen lastig

GENNEP - FAST was zondag niet opgewassen tegen koploper Sliedrecht Sport. De eredivisionist ging in Gennep met 3-0 onderuit tegen de regerend landskampioen: 18-25, 23-25, 16-25. 

Het was voor de volleybalploeg van coach Jacek Ziemba de achtste nederlaag op rij. FAST bood Sliedrecht Sport bij vlagen aardig partij, maar dat was niet genoeg voor een punt of zelfs setwinst. 

De thuisploeg was in het tweede bedrijf nog wel in de buurt van setwinst, maar het lukte niet om een 20-14 voorsprong over de streep te trekken.

Nadat Sliedrecht op een 2-0 voorsprong kwam, was het gedaan met het verzet van FAST en de derde set snel gedaan. Het combinatieteam uit Gennep en Sint Anthonis staat nog steeds achtste op de ranglijst, de achterstand op de top zes (nodig voor de kampioenspoule) blijft drie punten. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport