FAST versterkt zich per direct met talent Hoogers

GENNEP - Voor de tweede keer dit seizoen heeft FAST zich tussentijds versterkt. Na het binnenhalen van spelverdeler Maren Eppingbroek verzekerde de eredivisioinst uit Gennep en Sint Anthonis zich deze week van de komst van passer-loper Puck Hoogers.

Het pas 15-jarige talent uit Venlo komt over van eerstedivisionist Velden en was eerder actief bij Civitas (Venlo) en Set Up (Meerlo). De VWO-scholiere traint ook mee met Jong Oranje (onder 17 jaar). Hoogers is zaterdag direct inzetbaar tegen nummer twee Eurosped.

Omdat Juliëtte van Duinhoven - zoals gepland - maar een half seizoen bij FAST speelde, de ervaren Steffie Janshen nog niet volledig wedstrijdfit is en diagonaal Daniëlle Bosman de rest van het seizoen uitgeschakeld is had FAST-trainer Harmen Bijsterbosch weinig wisselmogelijkheden aan de buitenkant.

Volledig scherm
Harm Bijsterbosch tijdens de training van FAST. Hij krijgt met Puck Boogers een extra speelster erbij. © Theo Peeters
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport