FAST voegt Eppingbroek per direct toe aan de selectie

GENNEP - FAST heeft zich tussentijds versterkt. Maren Eppingbroek sluit voor de rest van het seizoen aan bij de volleybalploeg. De 22-jarige spelverdeler uit Tilburg is bij de formatie uit Gennep en Sint Anthonis de vervanger van Bregje van den Heuvel.

Van den Heuvel vertrekt in februari, na de reguliere competitie in de eredivisie, voor een stage naar de Verenigde Staten. FAST zocht daarom naar een oplossing, om de selectie op peil te houden.

Eppingbroek begon bij Longa in haar geboorteplaats Lichtenvoorde en speelde verder onder meer bij Weert (eredivisie), Vocasa uit Nijmegen (eerste divisie) en in Apeldoorn in het tweede team van Alterno (topdivisie).

Eppingbroek sluit zaterdagavond in Friesland tegen Sneek al als derde spelverdeler aan bij de selectie van trainer Harmen Bijsterbosch, maar is nog niet topfit. Eppingbroek is anderhalf seizoen uit de roulatie geweest vanwege een rugblessure en werkt bij FAST aan de laatste fase van haar herstel.

Volledig scherm
De speelsters van FAST vieren de winst op Zwolle. © Theo Peeters
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport