Volledig scherm
Archiefbeeld van de wedstrijd tussen Hastu en Reehorst. © Bert Beelen

Handballers Hastu goed op schot tegen hekkensluiter

NIJMEGEN - Hastu won zondag voor de derde keer in vier wedstrijden in de tweede divisie A. De Nijmeegse handballers waren te sterk voor hekkensluiter NHC 2 uit Houten: 31-20. De studentenploeg staat na vier wedstrijden derde.

,,We hebben het verschil in de eerste helft gemaakt”, zei doelman Jan-Willem Takke. ,,We waren goed op schot, waardoor de wedstrijd eigenlijk nooit spannend is geweest.”

The Flyers leed zaterdag een pijnlijke nederlaag bij koploper Cabezota in Enschede: 27-26. ,,In de slotfase rondden we onze eigen aanval veel te vroeg af”, zei trainer Peter van der Vloet. De Wijchenaren staan in de eerste klasse (oost) op de vierde plaats met zes punten.

Concurrent Havana won zondag in Borne bij Borhave: 31-18. De Nijmegenaren pakken daardoor de koppositie op doelsaldo.

De vrouwenploeg van Havana is nog altijd puntloos in de eerste klasse (oost). De Nijmeegsen verloren zaterdag bij Haarle: 37-29. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport