Rundje Mill gaat voor het tweede jaar op rij niet door.
Volledig scherm
PREMIUM
Rundje Mill gaat voor het tweede jaar op rij niet door. © Thinkstock

Hardloopwedstrijd Rundje Mill gaat niet door, al had het wel gekund

MILL - De timing had niet slechter gekund. Een paar uur nadat de organisatie van Rundje Mill bekendmaakte dat de hardloopwedstrijd vanwege de aangescherpte coronamaatregelen zondag niet door zou gaan, bleek dat afblazen onnodig was geweest.

5 reacties

 • Marcel Rijkers

  2 maanden geleden
  Willem, dat is voor iedereen een persoonlijke keuze, ik snap niet dat er mensen zijn die roken, de kans op ernstige ziekte is groter dan bij Corona, en je valt je omgeving er echt mee lastig, daarnaast is het ook nog erg kostbaar, van dat geld kun je veel andere leuke dingen doen. Ook word de zorg jaar rond erg belast met de gevolgen van het roken….
 • Willem Zuidersteen

  2 maanden geleden
  Alleen vergeet je ook hier weer eens wat cijfers Marcel. De kans dat je gevaccineerd in het ziekenhuis belandt is 20 keer kleiner. De kans dat je gevaccineerd op de IC belandt is 40 keer kleiner. Het heeft dus zeker wel zin om je prik te gaan halen. Vergis je niet dat een besmetting voor de ene zo over gaat, de ander een ziekenhuis bezoek met lange hersteltijd kost en met long covid kun je zomaar een jaar uit de running zijn. Het is het risico niet waard. Kappen met je desinformatie.
 • Marcel Rijkers

  3 maanden geleden
  Hoezo Willem, de QR code zorgt voor de enorme verspreiding, meer dan 50% van de patiënten in het ziekenhuis is momenteel gevaccineerd, en dat percentage gevaccineerde in het ziekenhuis blijft stijgen, en dan zou het volgens jou aan de enkele die nog altijd geen Corona hebben gehad omdat die mensen verstandiger leven! Als ongevaccineerde word je nu gedwongen om bewust een Corona besmetting op te lopen om niet buiten gesloten te worden…
 • Willem Zuidersteen

  3 maanden geleden
  De 20% houdt ons gevangen Zomers. We zijn te lief geweest waardoor die 20% de noodzaak niet meer voelt om ook een bijdrage te doen (door prikken of afstand). Tijd voor harde uitsluiting zodat de 80% wel weer normaal door het leven kan. De rest is welkom om mee te doen, na prikken. Als het niet goedschiks kan dan maar zo.
 • J. Zomers

  3 maanden geleden
  80% is gevaccineerd en nu worden we weer opgesloten. Ze willen dat we geen andere mensen ontmoeten, dat we thuis blijven. We zien dat de jeugd en mensen op straat opstandig en agressief worden, vind je dit gek? De Vierdaagse * zet er maar een streep door.

Amateursport