Volledig scherm
De volleybalsters van Havoc op archiefbeeld. © Theo Peeters

Havoc is op tijd bij de les

HAPS - Havoc heeft zaterdagavond een benauwde zege geboekt op het tweede team van Volley Tilburg: 3-2. De vrouwen uit Haps waren pas vanaf de derde set bij de les in de eigen Stappert.

Havoc leek in de eerste twee sets in niets op de trotse koploper van de tweede divisie D. De thuisploeg was slordig en kreeg geen enkele servicedruk op de voor elk punt vechtende laagvlieger: 21-25 en 23-25.

Het team van trainer Bjørn Lommen liet zich pas aan het eind van het derde bedrijf van zich gelden. Met die 25-22 setwinst keerde het geloof en vertrouwen terug bij Havoc. Het spel was plots flitsend, de klappen allemaal raak. De vierde set won de lijstaanvoerder met 25-13, de vijfde met 15-9.

Door die zege blijft Havoc aan kop. De voorsprong op nummer twee WIK is vier punten, de Hapsen speelden wel al een wedstrijd meer.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport