Een verademing: ook in het Land van Cuijk zijn er na maanden van vriendschappelijke wedstrijden en trainingen eindelijk weer officiële duels.
Volledig scherm
PREMIUM
Een verademing: ook in het Land van Cuijk zijn er na maanden van vriendschappelijke wedstrijden en trainingen eindelijk weer officiële duels. © Ed van Alem

Het zal de opgekropte lockdownstress zijn

ColumnBOXMEER - Eindelijk mochten we weer. Voor het eerst in goed elf maanden. Na alleen maar 1,5-metertrainingen, oefenvormen in viertallen, onderlinge potjes en vriendschappelijke wedstrijden voelde het eerste bekerduel vorige week als een verademing. 

  1. DSV mist kansen, Milsbeek spoelt kater vorige week weg
    PREMIUM

    DSV mist kansen, Milsbeek spoelt kater vorige week weg

    In de vierde klasse G hield DSV een punt over aan het duel met Montagnards uit Bergen (Limburg): 3-3. Ondanks dat Lars Veldpaus en Pieter Vloet vroeg scoorden, keek de thuisploeg uit Sint Anthonis voor rust tegen een 2-3 achterstand aan. In de tweede helft scoorde Veldpaus opnieuw, maar een definitieve beslissing bleef uit. „We misten twee dotten van kansen, maar dat gold ook voor Montagnards. Dan is 3-3 een terechte uitslag”, vertelde DSV coach Maarten Van Stiphout.

Amateursport