Volledig scherm
Judith de Wit (midden) scoorde twee keer voor Boxmeer.

Hockeysters Boxmeer blijven winnen

BOXMEER - Het kan nog steeds niet op bij de hockeysters van Boxmeer. De gepromoveerde ploeg van coach Peter Brands won thuis van Berkel-Enschot (3-0) en is na vier duels nog ongeslagen in de tweede klasse.

Boxmeer maakte tegen Berkel-Enschot na rust het verschil via doelpunten van Bente Raafs en Judith de Wit (2).

Ook Civicum, uitkomend in een andere tweede klasse, is prima op dreef. Bij Leusden werd het 4-1 voor het elftal van Mark Schaap. Civicum verzuimde het overwicht uit te drukken in de score. De ploeg overleefde bij 2-1 een periode in ondertal, waarin Leusden zes strafcorners kreeg. Daarna maakte de ploeg het gedecideerd af. Voor Civicum scoorden Sophie van Mullekom (2), Martine de Korte en Charlotte Reijs.

De mannen van Civicum hadden een fijne terugreis vanuit Meerssen. Daar won de Cuijkse derdeklasser met 4-3. Tien minuten voor tijd stond het nog 3-1 voor de thuisploeg. Tom Kleinveld (ook de maker van de 0-1), Luuc Homburg en Thomas de Haas bezorgden het team van Bart van Gelder toch nog de zege.

In dezelfde competitie dankte Boxmeer een 6-3 zege op Horst aan strafcorners van Merlijn Scheffer (2), Bas de van der Schueren (2) en Willem Hermans. Wesley Sommer scoorde een strafbal.

Regiosport