HVW uit Wanroij viert feest: 'We hebben het gewoon geflikt'

videoWANROIJ - Teamspirit is de basis voor het succes van HVW. Vijf jaar na de degradatie keren de handballers uit Wanroij terug in de eerste klasse. En dat werd zondag uitbundig gevierd.

Een jochie komt met een boekje naar hem toe. ,,Mag ik je handtekening?”, vraagt het ventje aan Jasper Albers. De handballer van HVW kijkt verwonderd. ,,Er heeft nog nooit iemand om mijn handtekening gevraagd. Wat een eer zeg.”

Het hoort erbij als je kampioen bent. Albers is zichtbaar ontdaan. De titel in de tweede klasse doet hem veel. Drie seizoenen geleden keerde hij terug in Wanroij na avonturen op hoger niveau bij Bevo en MHV’81. ,,Ik kwam terug met een droom. Kampioen worden met HVW. Ik schiet er gewoon vol van. Dat die droom nu uit is gekomen, is fantastisch”, zegt de 24-jarige Wanroijse handballer zondag na de eenvoudige overwinning (29-23) op Bergeijk.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport