De gevolgen van het coronavirus zijn fors in de paardensport. Ook voor Hanneke Ariëns, hier samen met haar paard Exclusive.
Volledig scherm
PREMIUM
De gevolgen van het coronavirus zijn fors in de paardensport. Ook voor Hanneke Ariëns, hier samen met haar paard Exclusive. © Ed van Alem

Impact van coronacrisis is groot voor Beerse amazone Hanneke Ariëns

BEERS - Een Japanner zou op haar paard en onder haar begeleiding aan de Paralympische Spelen meedoen. Dat gaat nu niet door. De impact van de coronacrisis is groot voor Hanneke Ariëns, ook door een besmetting op haar bedrijf.

Sho Inaba heeft amper nog gevoel in zijn benen, maar wil wel heel graag een dressuurmedaille pakken op de Paralympische Spelen van Tokio. De Japanner kwam in de lange zoektocht naar de mogelijkheden om die droom te verwezenlijken uit bij Hanneke Ariëns. Een door haar opgeleid paard won al eens goud op de Paralympics. In de stal van de Beerse amazone en paardentrainer vond hij zijn perfecte compagnon: Exclusive.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport