Volledig scherm
Klick’15 op archiefbeeld tegen Astrantia. © David van Haren

Klick’15 hervat met nederlaag, VIOS verrast tegen BMC

GROESBEEK - De korfbalsters van Klick’15 waren maandag bij het begin van het tweede deel van de veldcompetitie niet opgewassen tegen De Horst. In Groesbeek werd het 8-4 voor de nummer vier van de hoofdklasse.

Klick blijft daardoor op de plek staan waar het ook voor de jaarwisseling al stond: zesde. De fusieclub uit Wilbertoord en Landhorst is met slechts drie punten uit acht duels nog allesbehalve zeker van handhaving. Nummer zeven ODIO en nummer acht Bladella hebben slechts één punt minder.

In de overgangsklasse hervatte VIOS het buitenseizoen juist uitstekend. De Ottersumse formatie is ook volop in strijd tegen degradatie, maar het team pakte twee belangrijke punten met een knappe thuiszege op nummer twee BMC: 8-7.

VIOS blijft door de overwinning op de ploeg uit Berlicum zesde met zes punten uit acht duels. De Limburgse formatie neemt echter afstand van nummer zeven JES uit Venhorst (drie punten) en hekkensluiter Klimop uit Asten (nul).

De Milsbeekse topklasser SPES hervat de competitie pas op 5 mei.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport