Klick’15 verzuimt de genadeklap uit te delen tegen concurrent

HEGELSOM - Het ging mis in de afronding voor de korfbalsters van Klick’15. De ploeg van trainer Man-Kit Chan ging zondag in Hegelsom onderuit tegen Oxalis (14-11), waardoor de top-3 voor Klick uit zicht raakt in de overgangsklasse.

,,Dit is doodzonde”, sprak korfbalster Imke Bens over het verloren duel. ,,Als we hadden gewonnen, stonden we nu derde. Jammer, want er had veel meer in gezeten tegen Oxalis.”

Volgens Bens hamerde trainer Man-Kit Chan op de afronding. ,,We kwamen wel steeds op gelijke hoogte, maar drukten vervolgens niet door. We moeten leren om de genadeklap uit te delen.”

VIOS

Trainer Harald van Dongen van VIOS zag een wedstrijd met twee gezichten. Het duel in de eerste klasse B begon matig voor de korfbalsters uit Ottersum, maar zij walsten uiteindelijk over SCMH uit Veghel heen: 16-13. Volgens Van Dongen speelde zijn aanvoerder de sterren van de hemel.

,,Jetske (Van Bergen, red.) speelde een wereldpartij. Ze domineerde op alle fronten. We begonnen erg slecht, maar mede door Jetske hou ik alsnog een goed gevoel aan de wedstrijd over.” Door de overwinning op concurrent SCMH neemt VIOS afstand van die ploeg. Het verschil is nu drie punten. ,,Onderling spreken we over het kampioenschap, maar we willen onszelf niet teveel druk opleggen.”

Volledig scherm
Archiefbeeld: Klick'15 - Bladella. © De Gelderlander
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport