Volledig scherm
MHV'81 op archiefbeeld. © Theo Peeters

Koploper MHV’81 scoort erop los

PIJNACKER – De handbalsters van MHV’81 wonnen zaterdagavond in Pijnacker met 34-40 van Oliveo. Daardoor is de ploeg van trainersduo Rob van den Akker en Bas de Gier gedeeld koploper in de tweede divisie, samen met het tweede team van VOC Amsterdam.

Coach Van den Akker maakte niet vaak mee dat een ploeg veertig treffers scoort. ,,Dat is een heel mooi aantal. Natuurlijk krijgen we er ook behoorlijk wat tegen, al geeft dat een wat vertekend beeld. Doordat het halverwege de tweede helft wel gelopen was konden we wat meer rouleren.”

De Wanroijse handballers van HVW wonnen zondagmiddag van het tweede team van Witte Ster. In Waspik eindigde het duel in 21-26. Daardoor blijft de ploeg van trainer Ton Wolfs ook na zes duels in de eerste klasse nog zonder puntverlies. ,,Het zag er weer netjes uit”, concludeerde Wolfs. ,,We waren wel wat zuinig met het afronden van de kansen, maar eigenlijk mag ik nergens over klagen.”

De mannen van MHV’81 gingen zondag in de Looierij in Mill hard onderuit tegen Acritas uit Bakel: 10-21. De formatie uit Mill staat in de tweede klasse op een gedeelde laatste plaats, met slechts één overwinning in zes wedstrijden.

De vrouwen van HVW wonnen in Loon op Zand met 16-23 van Desk. Door de overwinning op de hekkensluiter staat de formatie uit Wanroij op de tweede plaats in de tweede klasse.

Regiosport