Volledig scherm
PREMIUM
Melle Meulensteen (rechts) viert feest met zijn ploeggenoten tegen PEC Zwolle. De RKC’er scoorde tegen die club van grote afstand. © VI Images

Melle Meulensteen: in problemen met RKC,
in vizier van jeugdig Oranje

WAALWIJK -  Zijn eerste avontuur in de eredivisie verloopt nog niet naar wens. Melle Meulensteen uit Beugen staat met RKC onderaan.

De bioscoop in Den Bosch geldt voor Melle Meulensteen (20) als uitweg. Speelfilms zoals Joker (‘echt gruwelijk, een zieke film gewoon’) zijn voor hem nu een fijne afleiding. Een noodzakelijke afleiding ook, want thuisblijven en alleen maar aan voetbal denken, is geen optie.

Zeker op dit moment niet, nu het zo slecht gaat met zijn ploeg RKC bij de terugkeer in de eredivisie. Na negen duels staan de Waalwijkers op één punt.

Zorgen

De slechte resultaten bezorgen Meulensteen kopzorgen. ,,Elke keer verliezen, is niet leuk, maar ik moet ermee leren omgaan. Balen kan een paar dagen, maar daarna moet ik met de volgende wedstrijd bezig zijn”, geeft de verdediger uit Beugen aan. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport