Volledig scherm
Mohamed Ali op archiefbeeld. © Ed van Alem

Mohamed Ali loopt ook de Warandeloop

Cuijkenaar Mohamed Ali doet zondag mee aan de Warandeloop in Tilburg. Tijdens het crossevenement kunnen hardlopers zich plaatsten voor het EK cross, dat begin december wordt gehouden in de Portugese hoofdstad Lissabon. 

Ali was afgelopen zondag de beste Nederlander tijdens de Zevenheuvelenloop. Hij is lid van Nijmegen Atletiek.

Van de Nijmeegse loopgroep Team Zevenheuvelen komen tijdens de Warandeloop onder anderen Mike Foppen, Wouter Dilling, Youri Pessy, Luuk Maas, Abdi Hassan, Julia van Velthoven en Julia Samuelsson in actie.

Van Velthoven en Foppen bereidden zich de afgelopen weken voor met een trainingskamp in Zuid-Afrika. Zij hebben van de Warandeloop een speerpunt gemaakt, omdat ze naar het EK Cross willen.

De Warandeloop in Tilburg kenmerkt zich ieder jaar door een sterk internationaal deelnemersveld. Bij de mannen gaat de race over 10 kilometer, bij de vrouwen is de afstand 5 kilometer.  

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport