Trainer Wil Beijer van Olympia'18 legt uit, onder anderen keeper Jasper Görts (links) en Juul Schelbergen (geheel rechts) luisteren.
Volledig scherm
Trainer Wil Beijer van Olympia'18 legt uit, onder anderen keeper Jasper Görts (links) en Juul Schelbergen (geheel rechts) luisteren. © Theo Peeters

Olympia’18 plaatst zich als eerste voor volgende bekerronde, Vianen Vooruit ligt op koers

BOXMEER - Tweedeklasser Olympia’18 heeft als eerste team uit de regio een ticket veroverd voor de knock-outfase van de districtsbeker.  De voetbalploeg uit Boxmeer plaatste zich door zaterdag ook de tweede wedstrijd in de poulefase te winnen: 2-1 tegen Volkel. 

  1. DSV mist kansen, Milsbeek spoelt kater vorige week weg
    PREMIUM

    DSV mist kansen, Milsbeek spoelt kater vorige week weg

    In de vierde klasse G hield DSV een punt over aan het duel met Montagnards uit Bergen (Limburg): 3-3. Ondanks dat Lars Veldpaus en Pieter Vloet vroeg scoorden, keek de thuisploeg uit Sint Anthonis voor rust tegen een 2-3 achterstand aan. In de tweede helft scoorde Veldpaus opnieuw, maar een definitieve beslissing bleef uit. „We misten twee dotten van kansen, maar dat gold ook voor Montagnards. Dan is 3-3 een terechte uitslag”, vertelde DSV coach Maarten Van Stiphout.

Amateursport