Volledig scherm
PREMIUM
Tom Havekes in actie. © Patrick Dorré - PJ Film

Ondanks tegenslag wil Tom Havekes naar de Ironman

GENNEP - Tom Havekes droomt van deelname aan de triatlons der triatlons, de Ironman in Hawaii. Dit seizoen focust de 30-jarige Gennepenaar zich nog noodgedwongen op het kortere werk.

De opbouw was logisch. Dit jaar wilde Havekes zich focussen op een halve triatlon (2500 meter zwemmen, 80 kilometer fietsen en 20 kilometer hardlopen) om volgend jaar klaar te zijn voor een hele (4, 180 en 42 kilometer). Door overbelasting van een bovenbeenspier zit die ideale voorbereiding er niet in voor de Limburger. De komende periode zijn het NK olympische afstand en het NK sprint daarom extra belangrijk voor hem.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Teruglezen | Publiekslieveling Teunissen klopt Kruijswijk, 40.000 wielerfans in straten Boxmeer

    Teruglezen | Publieks­lie­ve­ling Teunissen klopt Kruijswijk, 40.000 wielerfans in straten Boxmeer

    BOXMEER - Steven Kruijswijk, Annemiek van Vleuten en Dylan Groenewegen. Het zijn zomaar wat voorbeelden van bekende namen die maandag in Boxmeer aan de start verschenen voor Daags na de Tour. Bij het grote wielerevenement rijden toprenners traditiegetrouw de eerste rondjes om de kerk, vlak nadat de Tour de France is afgelopen. Lees hieronder terug hoe Boxmeer voor tienduizenden fans in een wielerwalhalla veranderde.

Regiosport