Volledig scherm
Archiefbeeld van Royals. © Theo Peeters

Royals ziet thriller in Tilburg in gelijkspel eindigen

TILBURG - De zinderende wedstrijd past uitstekend bij het slot van de competitie. De honkballers van Royals hebben een punt over gehouden aan de belangrijke degradatiekraker bij Blue Lions in Tilburg: 11-11.

Beide teams zijn volop in strijd om de achtste, veilige plek in de eerste klasse B. Dat de degradatiekandidaten (de nummer negen vliegt eruit) aan elkaar gewaagd zijn bleek zondag. De wedstrijd duurde zó lang, dat het na de negende inning donker was. ,,Normaal volgt een verlenging”, zei Royals-coach Maurice Dumas. ,,Maar nu besloot de arbiter tot een puntendeling. Dit was een echte thriller. Mooi spel werd gecombineerd met fouten.”

Met nog twee duels te gaan staat Royals veilig, maar met slechts twee punten voorsprong op Blue Lions. De Tilburgers spelen nog tegen de puntloze hekkensluiter PSV. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport