Volledig scherm
PREMIUM
Atleet Sjoerd Weijers is terug na zijn knieblessure. © Bert Beelen

Sjoerd Weijers relativeert slepende blessure: ‘Het kan allemaal veel heftiger’

GENNEP - Op het dieptepunt van zijn blessureperiode dacht Sjoerd Weijers dat hij het hardlopen was verleerd. Maar de Gennepenaar krabbelde weer op.

Sjoerd Weijers is van origine een binnenvetter. Iemand die het praten over eigen problemen vooral ziet als zeuren. Een standpunt dat de 24-jarige hardloper uit Gennep in de lange periode dat hij sukkelde met een knieblessure bevestigd zag als hij achter het stuur zat van zijn taxi. ,,Ik zit met die klote knie”, wijst hij naar zijn rechterbeen.

,,Maar ik zie dagelijks dat het allemaal veel heftiger kan. Ik haal kinderen met een zware beperking op en breng ze weer naar huis. Zij hebben het veel moeilijker. Zijn alleen al blij om mij te zien, een taxiritje van tien minuten is voor hen een uitje. Dan leer je de boel wel relativeren.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport