Volledig scherm
PREMIUM
Karter Jesse Smeets uit Grave. © Eigen foto

Smeets jaagt vol gas droom achterna

GRAVE - Karter Jesse Smeets uit Grave strijdt mee om de titel in de KZ2-klasse. De overstap naar de ploeg van wereldkampioen Joey Hanssen moet hem helpen.

Terwijl Jesse Smeets verhaalt over zijn eerste keer in een kart schudt zijn vader Jowan zijn hoofd. ,,Ik had hem als zevenjarige nooit mee moeten nemen naar de kartbaan in Uden. Dat heeft me sindsdien twee Porsches gekost”, onderbreekt pa zijn zoon. Ze schieten in de lach. Voor geen goud had Smeets senior de kartcarrière van Jesse, waarin hij veel geld investeerde, willen missen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Scheids drie maanden geschorst na uitspraak over 'tien kleine negertjes die omvallen’

    Scheids drie maanden geschorst na uitspraak over 'tien kleine negertjes die omvallen’

    ZEIST - De KNVB heeft scheidsrechter Jan Tielen een schorsing opgelegd van drie maanden waarvan een maand voorwaardelijk, met een proeftijd van twee jaar. De onafhankelijke tuchtcommissie amateurvoetbal bestraft de arbiter voor zijn uitlatingen bij het duel tussen SIOL en Juliana Mill in de vierde klasse H (district Zuid 2) van eind oktober. Hij had gezegd dat de spelers van de thuisclub uit Katwijk ‘tien kleine negertjes lijken die omvallen’.

Regiosport