Volledig scherm
© David van Haren

Spes gooit de zenuwen van zich af

WILBERTOORD - De korfbalsters van Spes hebben gisteren goede zaken gedaan in de hoofdklasse. In Bladel waren de Milsbeeksen met 18-10 te sterk voor Bladella.

Competitiegenoot Klick’15 was eveneens tevreden. In Wilbertoord lukte het de ploeg om het sterke Heumen op gelijke hoogte te houden. De 5-5 tussenstand bij rust werd in de tweede helft verdubbeld: 10-10. Heumen probeerden in de slotfase nog de beslissende treffer te maken, maar de thuisploeg zat er verdedigend goed bij.

Vios heeft in Ottersum een punt overgehouden aan de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. De jonge ploeg van nieuwe trainer Paul Haukes had tegen TOG uit Overlangel veel kansen, maar benutte deze lang niet allemaal. Door hard te blijven knokken eindigde het duel in de eerste klasse A uiteindelijk in 9-9.

In diezelfde poule gaat Miko’76 na drie rondes aan de leiding. De wedstrijd tegen Diosa in Balgoij ging lange tijd gelijk op. Pas in de laatste minuut lukte het de ploeg uit Mill om het winnende doelpunt te maken: 8-9.

Regiosport