Volledig scherm
Archieffoto © David van Haren

Spes had geen kind aan Corridor

SON EN BREUGEL - Spes had zondag in de topklasse geen kind aan nummer laatst Corridor. In Son en Breugel wonnen de Milsbeekse dames met 13-25.

Yara Coster was belangrijk met liefst acht punten. Trainer Caroline Lamers dacht dat de score hoger uit moest vallen. „Dat waren we misschien wel aan onszelf verplicht. Pas in het laatste kwartier gingen we echt scoren. Met rust stond het slechts 8-11.”

Vios uit Ottersum won overtuigend van Roka uit Beesel. Zondag had de eersteklasser het in eigen huis bijzonder weinig moeite: 11-6. De basis werd al in de eerste helft gelegd (8-3 ruststand).

Volgens trainer Wim Rovers won Miko (eerste klasse) zondag zeer overtuigend van BMC uit Berlicum. In Mill werd het 13-10. „Hiervoor hadden we nog nooit tegen ze gespeeld, maar ik moet zeggen dat we heer en meester waren. BMC werd slechts gevaarlijk uit afstandsschoten.”

Klick'15 won voor de derde keer op rij. De Horst werd zondag in Groesbeek eenvoudig aan de kant gezet: 12-16. De Horst staat onderaan de ranglijst, maar toch was trainer Martien Romviel na afloop te spreken over het spel van de tegenstander, dat het de 'overgangsklasser' uit Landhorst knap lastig maakte. „In bepaalde fases speelde De Horst een heel hoog tempo. Dat vinden ze fijn. Wij moeten dan juist temporiseren, in plaats van in dat spel mee te gaan.”

Regiosport