Volledig scherm
PREMIUM
De volleyballers van Flamingo's in de derby tegen Volt. Over het eerste mannenteam van de club uit Gennep bestaat nog onzekerheid. © Theo Peeters

Volleybalclub Flamingo’s gered na turbulente periode

GENNEP - Flamingo’s heeft een nieuwe voorzitter. Ook de overige bestuursfuncties worden binnenkort ingevuld. Daarmee is het voorbestaan van de volleybalvereniging uit Gennep gegarandeerd. Het eerste mannenteam is nog wel een ingewikkelde kwestie.

Mariska van Gelder is vorige week als nieuwe voorzitter gekozen bij Flamingo’s. Ook voor de overige bestuursfuncties zijn kandidaten, waarmee de gesprekken lopen.

De algemene ledenvergadering van vorige week was een belangrijk moment voor Flamingo’s. Aftredend voorzitter Michiel Noij liet in november weten dat de vereniging een groot vrijwilligersprobleem had, ook voor de opvolging van de bestuursleden. Volgens Noij zou de club mogelijk zelfs ophouden te bestaan als er geen nieuw bestuur gevonden zou worden.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport