Volledig scherm
Havoc verloor kansloos van Hands Up. Archieffoto: Ed van Alem

Volleybalsters Havoc hard onderuit in seizoensouverture

Haps – Havoc had een slechte start in de tweede divisie D. De Hapse volleybalsters verloren met flinke cijfers van Hands Up uit Berlicum: 0-4 (12-25, 18-25, 23-25 en 13-25).

Sterke service
Hands Up beschikte over een sterke service, waar de thuisploeg maar lastig grip op kreeg. In de eerste set liep de uitploeg gemakkelijk uit naar een voorsprong van 11-24. Havoc kon nog één punt wegspelen, maar Lieke Hanengraaf sleepte de eerste set toch binnen voor de ploeg uit Berlicum: 12-25.

Strijd
Ook in de tweede set bleef Hands Up sterk serveren, ook maakte de ploeg minder fouten dan de Hapse tegenstander. De set eindigde in 18-25. Pas in de derde set leek Havoc meer in het spel te komen. Dat lukte door flink wat strijd te leveren in thuishal De Stappert. Na een 19-15 voorsprong leek Havoc de set binnen te hebben, maar daarna kwam Hands Up sterk terug: 23-25.

Sof
In de laatste set was het verzet van Havoc gebroken, want de wedstrijd was al verloren. De ploeg kon zich niet meer opladen en ging ook onderuit in de vierde set: 13-25. Het betekende dat de eerste wedstrijd van het seizoen eindigde in een sof voor de Hapse vrouwen.

Regiosport