Volledig scherm
Volt had in Veghel weinig in te brengen tegen Skunk. Archieffoto Theo Peeters

Volt maakt weinig indruk bij Skunk

VEGHEL - Ze willen dit seizoen graag meedoen om de titel in de tweede divisie D, maar in de eerste wedstrijd van de competitie maakten de volleyballers van Volt weinig indruk. De Cuijkse fusieclub had in Veghel weinig in te brengen tegen Skunk: 3-1 (25-21, 22-25, 25-17, 25-17).

Volt begon slecht en speelde alleen in de tweede set een tijd goed. Dat van de in die periode opgebouwde voorsprong van acht punten aan het einde weinig overbleef, was een teken aan de wand. In de laatste twee sets kwam de ploeg er niet meer aan te pas.


Flamingo’s - uitkomend in dezelfde competitie - begon in Breda niet goed tegen De Burgst, maar de Gennepse formatie stelde daarna zonder problemen orde op zaken: 1-3 (25-22, 19-25, 17-25, 20-25).

Het team van coach Marc Hermans plukte meteen de vruchten van de teruggekeerde ervaren spelers. Mede dankzij buitenaanvaller Rob Thissen en libero Tijs Kerkhoff lag de servicepass van de Limburgers perfect. Spelverdeler Juul Daemen kon daardoor naar hartelust variëren in de aanval.

Regiosport