Volledig scherm
Nynke Rovers houdt de controle voor FAST. © Theo Peeters

Wisselvalligheid blijft een probleem voor FAST

SINT ANTHONIS FAST blijft zeer wisselvallig presteren. De volleybalsters uit Gennep en Sint Anthonis verloren dinsdagavond in de Activiahal van Regio Zwolle: 2-3(23-25, 10-25, 25-23, 27-25, 13-15)

Het was al de zesde vijfsetter voor de ploeg van trainer Harmen Bijsterbosch in competitieverband, de derde in deze kampioenspoule, maar ook pas de eerste die verloren ging. Het was zeker niet de eerste keer dat FAST zich herstelde na een opmerkelijk zwak begin. Voor de derde keer dit seizoen trok het combinatieteam een 2-0 achterstand gelijk tot 2-2.

FAST maakte een ruime achterstand in de eerste set nog bijna ongedaan, maar had in de tweede set niets in te brengen tegen Zwolle, de nummer zes van de kampioenspoule. Ook in de derde set keek de thuisploeg tegen een achterstand aan. Die set werd op een haar na binnengesleept, net als het vierde bedrijf. De beslissende vijfde ging nipt verloren.

FAST, zesde in de reguliere competitie, blijft vijfde in de kampioenspoule. Zwolle heeft nu evenveel punten (maar een minder setgemiddelde).

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport