MHV, afgelopen zaterdag in actie. Ook de handbalclub moet het voorlopig zonder publiek doen.
Volledig scherm
MHV, afgelopen zaterdag in actie. Ook de handbalclub moet het voorlopig zonder publiek doen. © Theo Peeters

Zaalclubs: ‘Zonder toeschouwers kunnen we nog leven, zonder wedstrijden niet’

BOXMEER/CUIJK/MILL - Zaalclubs in de regio wijzen niet zozeer op de financiële gevolgen van de strengere coronamaatregelen van de overheid, maar op de sociale klap die het verenigingsgevoel krijgt, nu er alleen gesport mag worden zonder publiek.

  1. Handbalsters MHV in slotfase onderuit

    Handbal­sters MHV in slotfase onderuit

    Ook in hun tweede duel van dit seizoen werden de handbalsters van MHV’81 geconfronteerd met de harde wetten in de eerste divisie. In Aalsmeer was de plaatselijke handbalclub te sterk: 26-23. Vier minuten voor tijd was het 24-23. „Bij zo’n achterstand moet je initiatief nemen. We hebben toen besloten om risico’s te nemen en alles of niets te spelen door twee speelsters uit te dekken en te hopen op een snelle fase van ons”, aldus Rob van den Akker. Het werd niets. De tweede nederlaag van dit seizoen van MHV was een feit.
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.