Volledig scherm
Veerle van den Heuvel (rechts) aan het net voor FAST, met links teamgenote Lynn Blenckers. © Theo Peeters

Zussen Van den Heuvel herenigd bij FAST

GENNEP/SINT ANTHONIS - FAST heeft de selectie voor het nieuwe seizoen een flinke kwaliteitsinjectie gegeven met de komst van de ervaren Bregje van den Heuvel. De 25-jarige spelverdeler komt over van Alterno, waarmee ze in de finale om de landstitel stond.

Bij de eredivisionist uit Gennep en Sint Anthonis wordt Van den Heuvel herenigd met haar zus Veerle.

Bregje van den Heuvel, naast Rachel Feron de tweede spelverdeler, kwam samen met haar zus uit voor Saturnus (in Uden) en later Energo uit Beers (het huidige Volt). Ze speelt sinds 2013 in de eredivisie bij achtereenvolgens Weert, Peelpush (Meijel) en Alterno, waarmee ze woensdag de finale om het landskampioenschap verloor van Sliedrecht Sport.

Voor Van den Heuvel, die medische biologie studeert in Nijmegen, is de hereniging met haar zus niet de enige reden voor de overstap. ,,De visie van de club spreekt mij aan, net als het team en de sfeer bij de thuiswedstrijden”, stelt ze. ,,Daarnaast verkort ik mijn reistijd aanzienlijk.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport