Achilles’29 komt net tekort tegen SJC

NOORDWIJK - Achilles’29 is de ongeslagen status kwijt. De Groesbeekse derdedivisionist verloor zaterdag na drie gelijke spelen in Noordwijk van SJC: 4-2. Daardoor liep de concurrent drie punten uit.

SJC kwam in de eerste helft op 2-0 via Rick van Dijk en Tom Duindam. Vlak na rust maakte Achilles de aansluitingstreffer via Desire Ruhindwa. Na de 3-1 van Mark Turk, in de 74ste minuut, bracht Kadir Usta de spanning weer terug: 3-2. In de 88ste minuut viel de beslissing. Youssef El Baouchi scoorde voor SJC: 4-2.

Ondanks de nederlaag blijft Achilles zestiende in de zaterdagse derde divisie. SJC, dat een plek hoger staat, is heeft nu negen punten voorsprong (20 om 11). Concurrent De Dijk verkleinde het het gat met Achilles juist. De Amsterdammers, die op een directe degradatieplaats staat, pakte een punt tegen Jong FC Groningen (1-1). De Dijk heeft daardoor nog twee punten minder dan Achilles.

Volledig scherm
Aanvoerder Joey Dekkers (midden) van Achilles'29 eerder dit seizoen. © Theo Peeters
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport