Archiefbeeld: Lars de Laat haalt uit namens Aqua Novio.
Volledig scherm
Archiefbeeld: Lars de Laat haalt uit namens Aqua Novio. © David van Haren

Aqua Novio eindigt als vijfde na overtuigend slotstuk

VEENENDAAL - Aqua Novio is het seizoen in de eerste klasse geëindigd op de vijfde plaats. De Nijmeegse waterpoloërs wonnen zaterdag de laatste wedstrijd overtuigend van VZC uit Veenendaal: 12-18.

Niet voor het eerst dit seizoen was Steijn Lammers belangrijk voor Aqua Novio. Hij scoorde vijf keer tegen VZC. Ook captain Lars de Laat en Gijs de Haas (allebei drie doelpunten) waren op schot voor de Nijmeegse ploeg. Yannick van Roessel, Roel Lubbers en Sander Joosten maakten twee treffers, Ruud Tilleman een.

Aqua Novio werd vorig seizoen nog kampioen in de tweede klasse en kwam deze jaargang geen moment in de degradatiezorgen. De formatie van trainer Maarten van Lierop won twaalf van de 22 competitiewedstrijden en eindigde zo twee punten boven OZ&PC uit Oldenzaal.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport