Volledig scherm
Aqua Novio eerder dit seizoen tegen HZPC. © David van Haren

Aqua Novio maakt indruk met vierde overwinning op rij

NIJMEGEN - Aqua Novio heeft de vierde zege op rij geboekt in de eerste klasse A. De Nijmeegse waterpoloërs waren zaterdag met 14-12 te sterk voor OZ&PC uit Oldenzaal.

Trainer Maarten van Lierop is tevreden dat zijn ploeg ook in de laatste fase van het seizoen ervoor blijft gaan. Aqua Novio staat op de zesde plaats en speelt eigenlijk alleen nog om de eer. ,,We spelen volwassener dan in het begin van het seizoen”, sprak Van Lierop. ,,Toen waren we soms nog wat gehaast. Ik ben blij dat de jongens goed hebben opgepakt dat het seizoen niet als een nachtkaars uit moet gaan.”

Aqua Novio zou nog op de vierde plek kunnen eindigen. Met nog vier duels te gaan staat de ploeg twee punten achter op Dordrecht. ,,Als gepromoveerde club zou dat helemaal geweldig zijn, maar met de zesde plaats zijn wij al heel blij. We doen dit seizoen veel vertrouwen op.”

Mike Gabriel en Steijn Lammers waren met allebei vier treffers belangrijk voor Aqua Novio tegen OZ&PC.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport