Volledig scherm
De Hazenkamp op archiefbeeld. © David van Haren

Complete competitieslot van De Hazenkamp afgelast: ‘Van mij mag het seizoen afgelopen zijn’

TILBURG - De honkballers van De Hazenkamp zagen zondag voor de derde keer op rij een competitiewedstrijd afgelast worden. Het duel met Blue Birds uit Delft werd net als twee weken eerder niet afgewerkt. Tussendoor werd het thuisduel met Cardinals afgelast.

De Nijmeegse ploeg moet de twee wedstrijden officieel inhalen, maar trainer Sherlon Joseph geloofde het wel. ,,Ik vind dat we het maar zo moeten laten. Voor ons staat er weinig meer op het spel en voor de tegenstanders ook niet. Met een beetje geluk kunnen we nog tweede worden, maar wat hebben we eraan? Het kampioenschap is toch al vergeven (aan Ridderkerk Rowdies, red.).”

Joseph vreest ook dat het weer de komende weken nog vaker voor problemen kan zorgen. ,,Hoe dichter we bij november komen, hoe onwaarschijnlijker de kans is dat we nog gaan spelen. Daarom ben ik ook van mening dat de zomerstop afgeschaft moet worden, dan krijg je dit soort problemen niet.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport