Volledig scherm
De Hazenkamp op archiefbeeld. © David van Haren

De Hazenkamp klimt opnieuw na zege op Blue Birds

NIJMEGEN - De honkballers van De Hazenkamp maken tot nu toe een goed seizoen door in de eerste klasse B. De Nijmeegse ploeg won zondag met 14-10 van Blue Birds uit Delft en klom daardoor naar de derde plek. In verliespunten staat De Hazenkamp zelfs gelijk met koploper Ridderkerk Rowdies.

Het was geen eenvoudige wedstrijd voor de ploeg van trainers Sherlon Joseph en Averell Busby. Na drie innings stond het 6-5 in Nijmegen. In de vierde en zesde inning vergrootte De Hazenkamp de voorsprong, waarna Blue Birds in de achtste inning nog iets terug deed en er een marge van vier op het scorebord stond. Jurigson Mathilda sloeg aan de kant van De Hazenkamp een homerun.

Zo nestelt De Hazenkamp zich in de top van de eerste klasse, waar het vorig seizoen nog een teleurstellend seizoen doormaakte met slechts drie zeges. De Nijmegenaren verloren deze jaargang pas één keer en hebben tien punten. Koploper Ridderkerk Rowdies heeft er vier meer, maar ook twee duels meer gespeeld.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport