De Hazenkamp komt tekort en lijdt eerste nederlaag

RIDDERKERK - De honkballers van De Hazenkamp hebben zondag voor het eerst dit seizoen verloren in de eerste klasse B. Ridderskerk Rowdies, dat eveneens de eerste twee duels had gewonnen, was met 8-1 te sterk.

De thuisploeg liep pas laat uit tegen De Hazenkamp. Ridderkerk Rowdies kwam in de eerste inning op voorsprong, waarna de Nijmegenaren pas in de vijfde inning gelijk maakten maar ook weer op achterstand kwamen. ,,De zevende inning werd ons fataal”, sprak trainer Sherlon Joseph. ,,We maakten veel veldfouten en waren matig aan slag. We lieten negen spelers op de honken achter. Rowdies haalde de punten wel binnen en daar konden wij helaas niks tegenin brengen.”

De Hazenkamp staat na drie wedstrijden op een gedeelde tweede plaats. Net als Euro Stars 2, Blue Birds en Cardinals pakte de formatie van Joseph vier punten. Ridderkerk Rowdies gaat met zes punten alleen aan kop.

De Hazenkamp op archiefbeeld in actie tegen PSV.
Volledig scherm
De Hazenkamp op archiefbeeld in actie tegen PSV. © David van Haren
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport