De Hazenkamp overtuigt ook tegen de nummer twee

CAPELLE AAN DEN IJSSEL - De Hazenkamp heeft vrijdag op overtuigende wijze de tweede plek in de eerste klasse B overgenomen van Euro Stars 2. De Nijmeegse honkballers waren met liefst 1-13 te sterk voor de ploeg uit Capelle aan den IJssel.

De formatie van trainers Sherlon Joseph en Averell Busby verrast dit seizoen door bovenin mee te doen. Vorig seizoen eindigde de gepromoveerde ploeg nog onderaan met slechts drie overwinningen. Nu staat De Hazenkamp in verliespunten op gelijke hoogte met koploper Ridderkerk Rowdies.

Euro Stars 2 stond tot vrijdag op de tweede plek met twaalf punten, maar moet die plaats nu afstaan aan de Nijmegenaren die eveneens op twaalf punten staan. Op Pinkstermaandag speelt De Hazenkamp een thuiswedstrijd tegen Kinheim 2 uit Haarlem.

Volledig scherm
Blijdschap bij De Hazenkamp in een eerdere wedstrijd. © David van Haren
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport