Volledig scherm
Jesper de Jong in actie namens Lewabo. © Flip Franssen

Eerste verlies is wake-upcall voor Lewabo

SPIJKENISSE - Lewabo heeft zondag in de eredivisie voor mannen voor het eerst in vijf speelrondes verloren. Spijkenisse was te sterk voor de tennisploeg uit Beneden-Leeuwen: 4-2. Het team van coach Björn Graven blijft wel aan kop in de competitie en maakt nog steeds een goede kans op de play-offs om het landskampioenschap.

,,Dit is zo’n wedstrijd die ik in aanloop naar de play-offs nog een keer ga gebruiken”, zegt Graven. ,,Vooraf, om te zorgen dat iedereen scherp blijft. Ik ben er daarom niet rouwig om dat we hebben verloren. Het is een goede wake-upcall, want we hadden een totale offday.”

In de vier enkelspellen won alleen Sander Gillé zijn partij voor Lewabo. Stefan Wauters, Vincent van den Honert en Remko de Rijke verloren in Zuid-Holland. Wauters en De Rijke gingen onderuit in het dubbelspel, Gillé en Van den Honert wonnen wel.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport