Volledig scherm
Eric Meijers. © David van Haren

Eric Meijers sneuvelt met VVSB: gedegradeerd naar de derde divisie

KATWIJK - Eric Meijers is met VVSB gedegradeerd naar de derde divisie. Quick Boys won in eigen huis na verlenging met 1-0 van de ploeg. De eerste wedstrijd van de finale play offs in Noordwijkerhout eindigde woensdag in 1-1.

Eigenlijk was het een wonder dat VVSB zo lang zicht hield op lijfsbehoud. Toen de Nijmeegse voetbaltrainer na de winterstop aan het roer kwam bij de tweededivisionist stond de ploeg met 2 punten stijf onderaan op 11 punten van de nummer voorlaatst.

De opmars was daarna indrukwekkend, maar meer dan de nacompetitie zat er niet in.

‘Wereldpot’

In de halve finale werd Hoek nog in 2 duels (3-2 en 4-2) aan de kant gezet, maar in Katwijk sneuvelde ploeg van Meijers zaterdag alsnog in de verlenging.

,,Eerlijk is eerlijk, maar over 2 wedstrijden is Quick Boys de terechte winnaar. Alleen als je zo ver komt, hoop je dat we de strafschoppenserie halen, dan had Ruben Valk ons in de tweede divisie gehouden. Hij keepte een wereldpot. Het was ons niet gegund. Maar de credits zijn voor Quick Boys.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport