Volledig scherm
Hastu op archiefbeeld tegen Reehorst. © Bert Beelen

Hastu al vier wedstrijden op rij ongeslagen

ULFT - Hastu won zaterdag voor de vierde keer op rij in de tweede divisie A. De Nijmeegse handballers pakten na een spannende wedstrijd de zege in Ulft bij UGHV: 25-31.

Arne Kluft zorgde met veertien goals voor het leeuwendeel van de Nijmeegse doelpuntenproductie. Hastu staat derde met acht punten uit vijf wedstrijden.

Eersteklasser The Flyers won zondag in Wijchen van Quintus: 19-15. De Wijchenaren blijven door de zege op de tegenstander uit Wichmond in de top vier van de ranglijst.

Competitiegenoot Havana gaat alleen aan kop na de thuiszege op Cabezota: 30-28. Speler Tom de Munnik gooide het bevrijdende laatste punt binnen. De Nijmegenaren hebben na vijf wedstrijden alles nog gewonnen.

De vrouwenploeg van Havana liet de kans op de eerste zege van het seizoen liggen in Groessen: 26-24. De Nijmeegse ploeg staat voorlaatste in de eerste klasse A. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport