Volledig scherm
Archiefbeeld: Hastu tegen Reehorst. © Bert Beelen

Hastu eindigt seizoen met nederlaag en feest

NIJMEGEN - De handballers van Hastu speelden zondag het laatste duel van het seizoen tegen Berdos: 23-25. Ondanks het verlies was het na afloop toch feest. Volgens de traditie ‘wodka-sjouwen’ werd het seizoen met drank en zang door de spelers uitgeluid.

Oefenmeester Alex Plum van Hastu begon dit seizoen met een nieuwe groep in de tweede divisie. Hastu eindigt op een knappe derde plaats. Na de wedstrijd nam het team afscheid van sterkhouders Sjoerd Veenendaal en Marijn Sinkeldam.

In de eerste klasse A (oost) wonnen de handballers van Havana het duel met Zwolle: 30-18. De Nijmegenaren eindigen als derde. Havana-speler Roel Teluij brak nog zijn neus. Zijn teamgenoot Rens van de Goor (KNO-arts in het dagelijks leven) zette hem weer recht.

The Flyers miste zaterdag in Wijchen tegen Heeten de nodige kansen in de eerste klasse A (oost), maar won toch: 24-18. De handballers eindigen het seizoen op de vierde plaats.

De vrouwen van Havana wonnen zondag in de eerste klasse A (oost) de laatste wedstrijd nipt van SDOL: 25-24. Chris Peters gooide twintig seconden voor tijd de winnende goal binnen. De Nijmeegsen blijven vijfde. Na de wedstrijd werd er afscheid genomen van Melanie de Moor.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport