Volledig scherm
De volleyballers van Heyendaal op archiefbeeld. © David van Haren

Heyendaal wint met ruime cijfers, Pegasus vindt aansluiting

NIJMEGEN - De volleyballers van Heyendaal wonnen thuis in de tweede divisie B met 4-0 (25-23, 25-20, 25-17, 27-25) van middenmoter BVC’73. Heyendaal-aanvoerder Robbert Huiskamp vond het spel van zijn ploeg stukken beter dan anders. 

,,Bij de tegenstander was het wat minder, ze hadden ook niet veel wissels”, vertelt de aanvoerder. ,,De afstemming bij ons was goed, er werd ook voor elke bal gevochten. Alleen de eerste en laatste set waren spannend. Op de beslissende momenten waren de jongens die op het veld stonden goed in vorm.”

In Twello won nummer elf Pegasus met 1-3 (20-25, 25-23, 20-25, 15-25) van hekkensluiter Voorwaarts. ,,We hebben gedaan wat we moeten doen. We moesten de volle buit binnenhalen om aansluiting te vinden op plek negen en tien’’, sprak Pegasus-trainer Harry Proost. ,,In de aanloop naar de wedstrijd werden een paar mannen, waaronder ikzelf, ziek. Gelukkig was iedereen behalve Ben Smeets en Pim Franken inzetbaar. Als vervanger van Pim Franken speelde Akira Beeker een sterke wedstrijd.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport