Volledig scherm
Fientje Smits (rechts) speelde haar laatste wedstrijd voor Wijchen. Beeld uit een eerder duel. Archieffoto. © Flip Franssen

Hockeysters Wijchen degraderen

VEENENDAAL - De hockeysters van Wijchen verloren in Veenendaal met 2-0 van Spitsbergen. Daarmee is hun degradatie uit de tweede klasse D een feit.

Wijchen speelde aanvallend maar liep in de val van de counters van de thuisploeg. Hierdoor kan de ploeg van Meta Bouwmans volgende week vrij spelen en zich richten op volgend seizoen.

Apeliotes bezocht in de derde klasse D Vlijmen. De Nijmeegse studentes wonnen met 0-4. Marka Vermeeren scoorde tweemaal voor de bezoeksters. De overige doelpuntenmaaksters waren Karlijn van Dijsseldonk en Myrte Zouteriks.

De vrouwen van Druten sloten hun seizoen af met de eerste winstpartij van het seizoen. Vooral voor Ilse Linsen was het een bijzondere wedstrijd. Wegens studiedrukte stopt ze voorlopig met hockey. In haar laatste wedstrijd nam ze in stijl afscheid. Ze scoorde een hattrick. Het vierde Drutense doelpunt was van de hand van de hand van Kristel Dekkers. Op de aansluitende barbecue ter afsluiting van het jaar viel er zodoende eindelijk wat te vieren.

Regiosport