Volledig scherm
De speelsters van Trivos vieren een gewonnen punt tegen VVH. © flip franssen

Kampioenschap is een kwestie van tijd voor Trivos

WIJCHEN - De volleybalsters van Trivos hebben zaterdagmiddag in de eigen Arcushal met 3-1 (25-6, 25-13, 22-25, 25-21) gewonnen van VVH. De titel in de derde divisie B is een kwestie van tijd voor de ploeg van Peter Groenen. 

Trivos begon ijzersterk aan ‘de topper’ met de nummer twee, dat voor de wedstrijd vijftien (!) punten achterstand had op de Wijchense formatie van Groenen. Die voorsprong heeft Trivos uitgebouwd naar achttien punten, maar de titel is met nog drie duels te gaan nog altijd niet definitief omdat nummer vier Set Up’69 in theorie het puntentotaal van Trivos nog kan evenaren. Dan moet Set Up wel vier keer met 4-0 winnen.

Volgend weekeinde kan Trivos de titel bij Scylla veilig stellen. Trivos heeft aan een 3-1 nederlaag bij de hekkensluiter genoeg.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport