Volledig scherm
Archiefbeeld van SPES. © Theo Peeters

Korfbal: Kruisfinales raken uit beeld voor SPES

MILSBEEK - Voor SPES is deelname aan de kruisfinales in de zaalcompetitie uit beeld. De korfbalsters uit Milsbeek moeten na het verlies tegen DDW (16-23) rekening houden met een degradatiestrijd.

SPES won in de zaal twee keer in acht duels. De bovenste vier teams gaan naar de play-offs om de landstitel. Met vijf punten houdt de vrouwenploeg in de topklasse alleen Altior en Prinses Irene onder zich.

Noviomagum verloor nipt van MIA: 20-19. De Nijmeegse korfbalformatie (gemengd) kwam in de wedstrijd in Amersfoort niet goed voor de dag. Het team van coach Wilco van den Bos staat nog wel gedeeld derde in de eerste klasse D met zeven punten, maar het gat met ODIK (14 punten) en MIA (10) is intussen groot.

Keizer Karel verloor in de derde klasse F met ruim verschil van Tiel’72: 13-25. De Nijmegenaren hebben vijf punten en staan derde van onderen.

Skunk verloor van Rood Wit: 17-18. De Nijmeegse studentenploeg staat na zeven duels op de vierde plek in de derde klasse D.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport