Volledig scherm
Libero Annefleur Peters (links) in actie voor FAST in de eredivisie. © Theo Peeters

Libero Peters verkast van eredivisieploeg FAST naar Vocasa

NIJMEGEN - Vocasa heeft de selectie voor de vrouwenploeg rond. Met Annefleur Peters komt er nog een speelster uit de eredivisie naar de Nijmeegse volleybalclub.

Peters, die in juli 24 wordt, speelde de afgelopen twee jaar met FAST op het hoogste niveau. De libero uit Gennep is na Nikki van der Veen (19) de tweede speelster die overkomt van de eredivisieploeg.

,,Annefleur heeft al een aantal keer meegetraind. Zij is zeker een aanwinst”, zegt Bas Mollevanger van de technische commissie van Vocasa. ,,Het vertrek van libero Ireen Koenen (keert na één jaar juist terug naar FAST, red.) was een flinke aderlating. Zij was een belangrijke kracht. Maar met de komst van Annefleur krijgen we er een uitstekende vervanger voor terug.”

Vier nieuwkomers

Peters is de vierde nieuwkomer na Van der Veen, Anne Heesakkers (Ledub) en Lynn Braakhuis (terug uit de VS). Bovendien schuift Vocasa de talentvolle Noa Rahangmetan door vanuit het tweede team.

De Nijmeegse volleybalsters zijn komend seizoen actief in de topdivisie (tweede niveau). Het team schuift door, nadat Weert uit de eredivisie is weggevallen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport