Volledig scherm
Kirsten Klop van NMHC (rechts) in actie, onlangs in de thuiswedstrijd tegen Oranje-Rood. © David van Haren

Nederlaag met perspectief voor NMHC

LAREN - NMHC verloor vrijdagavond in de hoofdklasse het inhaalduel bij Laren: 2-0. Het tweede duel na de winterstop leverde wel een nederlaag met perspectief, zo was de conclusie bij de Nijmeegse hockeysters.

,,Tegen Oranje-Rood hebben we geen kans gecreëerd, nu hadden we het gevoel dat we kans maakten op een stunt’’, sprak aanvaller Senna Bombach van NMHC.

Ze typeerde het verlies wel als ‘verdiend’. ,,Maar het was geen overmacht dit keer, anders dan tegen Oranje-Rood. Daarom stapte ik met een beter gevoel van het veld af. Organisatorisch stond het goed, daar hebben we hard aan gewerkt. Nu moeten we de focus gaan verleggen naar voren.’’

Blessure

Na de 1-0 van Laura Marell besliste Lieke van Wijk met een strafbal de wedstrijd. In de slotfase kreeg NMHC een bittere pil te verwerken, doordat rechtsback Marjolein de Koning met een enkelblessure uitviel.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport